HTML

Mind Revolution

Sötét és veszedelmes jövőkép egy gyönyörű és izgalmas múltból.

Friss topikok

Linkblog

2007.07.22. 13:25 Kyross (törölt)

Bevezető

Tökéletesen unalmas vasárnap délután van, úgy döntöttem csinálok egy blogot mert "mindenkinek" van, aztán, hogy mi lesz belőle a jövő meg a sors hozza. Az első téma amiből fel szeretnék dolgozni ezt-azt "Emlékek egy keresztény egyházból" címmel futna.
Apropó sors, akkor így bevezetés képpen egy mulatságos történettel indítanék, ami remekül tükrözi a mai emberek "majd én megmondom hogyan lesz" mentalitását.

Hogyhogynem megesett Kínában egy tanyán élő fiatal tanonccal, hogy éjjel, mély álomban jelenést látott. A halál eljött érte és magával vitte a túlvilágba, kiszakítva lelkét testéből. Reggel rémálmától ittasan ébredt, majd azonnal mesteréhez rohant.
-Mester! Mester! Azonnal szükségem van egy lóra, hogy Chango-ba utazhassak!
-Miért akarsz te oda utazni? - kérdezte unottan a mester.
-Éjjel jelenésem volt, a halál el fog jönni értem még ma! El kell tűnnöm innen!
A mester egy ideig tétovázott, majd azt mondta. - Rendben fiam, Neked adom a legjobb lovam, tégy ahogy jónak látod.
A tanítvány összepakolta cuccait és kora délután útnak indult Changoba. Nem sokkal később a halál beállított a Mesterhez, így beszédbe elegyedtek.
-Igaz, hogy ma fogod elvinni a tanítványomat? - kérdezte a Haláltól. Az kissé szórakozottan biccentett. - Igen, azért is csodálkoztam, hogy nemrég még itt volt, hiszen este Chango-ban kell megölnöm.

Nos igen, azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy ember tervez Isten végez. S hogy ki Isten valójában? Fogalmam sincs, de az biztos hogy jobb humora van mint nekünk.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mindrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr27122909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi 2007.08.17. 19:46:49

Szívesen olvasnám írásaidat...
süti beállítások módosítása